warm aanbevolen

hieronder zie bedrijven
die ik  
warm aanbeveel

Ongelofelijk, na de Passiechallenge van Hugo Bakker gebeuren er alleen maar mooie dingen!
Ik heb dankzij de passiechallenge het zetje gekregen wat ik nodig had,
Ik ben met de 10 daagse challenge hoe wordt jij zichtbaar begonnen op facebook in een besloten groep.
Hoe mooi is het om te zien dat er mensen zijn die hierop reageren en mee willen doen. Prachtig de openheid die er onderling is. Dit was precies wat ik voor ogen had met de groep. De eerste 5 dagen zijn geweest komende week zijn de laatste 5 dagen met een mooie afsluiting.
Ik heb geleerd om video’s op te nemen en te delen.
Is het perfect? Nee, zeker niet, maar wat is het fijn om te doen.
Ik ben echt trots op mijzelf.
Ik heb mijn pitch op mijn website gedeeld en op sociale media en ik krijg gewoon positieve reacties erop.
Vandaag een video opgenomen om mijn eerste Pilot die eraan komt te promoten. Ook deze heb ik op mijn website gedeeld en in de sociale media.
Ik kan nog steeds niet geloven dat ik nu zelf een 10 daagse Challenge aan het geven ben en anderen inspireer op het gebied van zichtbaar worden. Het kostte me dan ook weinig moeite om mezelf na de Passiechallenge de OTR-training cadeau te geven.
Vandaag was de 2e dag, ik heb zoveel meer online onderneem inspiratie ontvangen. Dit alles zodat ik binnenkort mijn kennis op mijn geheel eigen wijze over kan dragen en de wereld in kan brengen.
Denk jij nu maar dit wil ik ook Meld je dan aan via deze link en krijg er ook nog eens een gave bonus bij. Online trainers revolutie

Ruchama is een mooie jonge vrouw die middenin het leven staat. Ze deelt haar ervaring op het gebied van je bedrijf op de markt zetten, jezelf ontwikkelen en uitdagen. Ze geeft praktische informatie en tools om mee te werken. Ik raadt Ruchama van harte aan. ruchama-praktischadvies.nl

 

 

 

TRACE CARE

Ik beveel de  counselingspraktijk Trace Care van  harte aan.
Zij helpen als je even het spoor bijster bent. Bij stress counseling.
Ook biedt ze hulp bij mensen die hooggevoelig zijn. 
De massagetherapie die ze geeft is ontspannend en rustgevend. Je voelt je een nieuw mens daarna.

SCHILDEREN MET BETEKENIS

Wil je geïnspireerd/ bemoedigd worden of wil je andere mensen inspireren en bemoedigen. Carla Marchee maakt schilderijen en kaarten. Daarnaast geeft ze workshops. Neem eens een kijkje op haar website.

AUT OF THE BOX

Heb jij ook een diagnose of vermoed je een ASS of AD(H)D, dan kan ik je Aut of the Box van harte aanbevelen.
Zij helpen graag met Coaching bij ASS, AD(H)D en ‘Partners van…’  Daarnaast hebben ze ook Partnerweekenden
 
 

STICHTING KOINONIA

De cliënt wordt hulp geboden middels contextuele therapie. Daarbij wordt soms ook gebruik gemaakt van andere vormen van therapie zoals rationeel emotieve therapie. De cliënt wordt geholpen om autonoom in het leven te kunnen staan, zodat hij of zij zich in vrijheid met zichzelf en anderen kan verbinden.

 

VISUELISEREN

Mijn logo is gemaakt door Visueliseren. Zij maakt mooie pakkende illustraties. Daarnaast maakt ze kaarten, schrijft ze blogs.

 

 

 

POWER LIFE

Via Power Life heb ik een online programma gevolgd. Dit was voor mij heel helpend om de weg te zien die God voor mij heeft.

RAcreative

Met hulp van RAcreative is mijn website onstaan