Over mij

Als je meer over mij wilt weten, ben je hier aan het juiste adres.

Lees om te zien

 

Mijn verhaal

Mijn naam is Gabriëlle, ik ben gelukkig getrouwd met Gerard en een hele trotse moeder van twee prachtige volwassen kinderen. Door de jaren heen heb ik mezelf ontwikkeld tot een vrouw/ coach die het leven met beide handen aanpakt en kan genieten van de kleine dingen in het leven. Zo geniet ik bijvoorbeeld enorm van het contact met mensen, de glimlach bij de ander op het gezicht toveren door een grap of er gewoon voor iemand te zijn. Daar voel ik mij als een vis in het water, met mensen werken! Daar haal ik energie uit. Deze passie gecombineerd met mijn optimisme en enthousiasme zorgt ervoor dat ik iedereen vanaf het begin op zijn/haar gemak laat voelen. De afgelopen jaren heb ik mijzelf door verschillende opleidingen en cursussen toegespitst op het één op één begeleiden van mensen die om wat voor reden dan ook vast zijn gelopen in hun leven zelf

Tijdens mijn opleiding contextueel pastoraat heb ik ervaren en geleerd dat onder invloed van het contextuele denken een streven naar een betere balans tussen doelmatigheid, efficiency, creativiteit en flexibiliteit mogelijk is.

Daarnaast heb ik tijdens het volgen van het Power Life programma veel over mijzelf geleerd.        Geleerd om naar mijn hart te luisteren.              Waar krijg ik energie van. 

Tijdens mijn opleiding  activiteitenbegeleider SPW 4 heb ik met verschillende materialen gewerkt. Hier ontdekte ik dat de combi met handen bezig zijn en praten goed samen gaan. Mensen praten makkelijker als ze bezig zijn. Of dit nu met de handen werken is, zingen of wandelen, mensen voelen zich sneller op hun gemak als ze actief kunnen zijn. 

De  combinatie van mijn opleiding als iDNA- scan coach en creativiteit die ik in de jaren ontwikkeld heb, Maakt dat ik als coach een unieke werkwijze heb ontwikkeld. 

Ervaring en opleiding

Plantenteelt/ bloemsierkunst

Bejaarden helpende

Leidster tussenschoolse opvang

20 jaar Recreatief medewerkster op camping het Beloofde Land

Opzetten bibliotheek

Medewerkster

Activiteitenbegeleidster SPW 4

Pastoraat bevrijding en innerlijke genezing

Power vrouwen academie

Contextueel pastoraat

iDNA-scan coach opleiding

Bijzonderheden van mijn bedrijf

Mijn bedrijf staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 78049547

Voor meer informatie:

Mail: info@gabriellecoaching.nl Tel.nr.: 0640294170 , of na afspraak in de praktijk zelf.