Coaching en begeleiding


Hé, wat leuk dat jij er bent! Kom je hier zomaar even kijken, of ben je gericht op zoek. Je bent van harte welkom!

Het leven is een puzzel. Verschillende gebeurtenissen in je leven vallen als puzzelstukjes in elkaar. Maar wat als je puzzelstukje niet past of je de plek niet kunt vinden.

Samen met jou wil ik kijken naar de puzzelstukjes in je leven. Bij welk puzzelstukje ben je. En meer nog waar pas jij in het geheel. Doe je het werk wat bij je past? Waar krijg jij energie van en wat vreet energie?

Durf jij anders te zijn dan anderen? Wie ben jij? Jij bent uniek, on of a kind, enige in zijn soort.

De Engelsen hebben er een mooi gezegde voor: the elephant in the room.
Oftewel een probleem dat overduidelijk aanwezig is, maar waar niemand het echt over wil hebben.
Ik wil het graag met jou over de olifant in je leven hebben.

Kun jij echt leven vanuit jouw hart, jouw passie. de passie waarvan ik geloof dat God deze in je heeft gelegd, of doe jij dingen, omdat je ze moet doen, omdat je familie/ omgeving vinden dat dit bij je past? Of doe je de dingen omdat ze nu eenmaal op je pad komen?

Waar gaat jouw hart écht sneller van kloppen? Samen met jou wil ik kijken naar welke dingen het dichtst bij jouw hart liggen. Samen kijken of we jouw dromen helder in beeld kunnen krijgen. Je helpen om die keuzes te maken die in jouw hart liggen. Want als jij echt vanuit je hart kunt gaan leven zal je van binnenuit in beweging gaan komen. Want dan kun je niet anders. Dan doe je echt dat, waarvoor jij gemaakt bent.

In het leven kunnen onverwachte moeilijke gebeurtenissen plaatsvinden.
De gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat je vast komt te zitten op bepaalde gebieden van je leven.
Vanuit mijn eigen ervaringen in het leven weet ik als geen ander wat de meerwaarde is van een coach/begeleider, die op bepaalde punten in iemand zijn leven meeloopt en mee denkt en daar waar nodig bijstuurt.

Via coachingsgesprekken in combinatie met creatief/ interactief bezig zijn geef ik ondersteuning bij allerlei soorten problemen zoals:

Zoeken naar eigen identiteit, eenzaamheid, rouwverwerking, stress, burn-out, overbelasting, enz.

Tijdens de sessie gaan we aan de slag door te gaan wandelen of samen iets te creëren. 

We zoeken samen naar dat wat bij jouw persoonlijk past.Om zo op een ontspannen manier dieper in te gaan wat erop dit moment in jouw leven gebeurd. Dat waar jij middenin zit. Juist vanuit het creatief bezig zijn ligt niet zozeer de focus op het stil zitten en elkaar aan kijken, maar samen bezig zijn.  

Ik vind het een voorrecht om samen met jouw op weg te gaan. Op weg naar een leven zoals God het voor jou bedoeld heeft. Leven vanuit de waarheid die Hij over jou spreekt

Coachingsgesprekken zijn mogelijk in mijn praktijk. Maar ook op een vooraf afgesproken locatie