MIJN AARDBEIENPLANT

Dit is mijn aardbeienplant. Zie je de vruchten al? Nee, ik ook niet, maar ik geloof dat ze eraan gaan komen. Heerlijke witte aardbeien. Dus anders dan de aardbeien die we gewend zijn. De aardbeien zullen er alleen aan komen als ik de plant water geef, in de zon zet, af en toe wat plantenvoeding. Kortom als ik de plant voed met wat zij nodig heeft zal ze groeien en mij haar bloemen laten zien en daarna haar vruchten geven.

Zo is het ook met ons mensen. Ook wij kunnen en mogen vrucht dragen in deze wereld. God heeft je op een plek gezet waar jij Zijn vruchten uit mag dragen. Soms heb je een andere plek nodig om meer tot je recht te komen. Maar wat is jouw actie? Aan wat geef jij aandacht in je leven? Alles waar je aandacht aan geeft groeit. Dat is bij positieve dingen, maar ook bij negatieve dingen. En net als bij planten in de tuin die we er niet in willen hebben als we ze laten staan, groeien ze en vaak harder dan de planten die we wel in de tuin willen hebben.

Dus waar geef jij aandacht aan?

Je bent prachtig gemaakt door je Vader in de hemel.

Je bent een koningskind.

Je bent goed.

Je bent gewenst.

Je mag er zijn.

God is zo blij met jou en ik ook.

De vrucht van de Geest is echter: liefde, blijdschap, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, geloof, zachtmoedigheid, zelfbeheersing. Galaten 5:22

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *